•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svih pet kapetana Zvezdanih staza na jednom mestu

Prema pisanji startrek.com, prošlog vikenda je održana Konvencija posvećena Zvezdanim stazama. Za sve ljubitelje Star Trek-a priređeno je i jedno lepo iznenađenje; organizatori su prvog dana održavanja doveli svih pet kapetana koji su šetali Enterprise-om.

Na najiščekivanijem skupu došli su Kapetan James T. Kirk (William Shatner), kapetan Jean Luc Picard (Patrick Stewart), kapetan Benjamin Cisco (Avery Brooks), kapetanica Kathryn Janeway (Kate Mulgrew) i kapetan Jonathan Archer (Scott Bakula).

Patrick Stewart rekao je da obožava ovakva okupljanja, dok je Kate Mulgrew na pitanje šta joj je bila najbolja i najgora stvar u Zvezdanim stazama otkrila kako je "sve u glumljenju prve i jedine kapetanice bila najbolja stvar".

Na molbu jednog od fanova, kapetani su mu odpevali čak i Srećan rođendan. Shatner, Stewart i Mulgrew entuzijastično su započeli pesmu, dok se glumac John Barrowman (Torchwood), voditelj diskusije, našalio kako srećom nisu snimljene Zvezdane staze: Muzikl.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...