•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Swiss Miss (1938)

“Swiss Miss” je komedija iz 1938. godine reditelja John-a G. Blystone-a, producenta Hal-a Roach-a, u kome naslovne uloge tumače: Walter Woolf King, Della Lind i Eric Blore.

Stan i Ollie su prodavci mišolovki koji se nadaju da će bolje poslovati u Švajcarskoj, barem tako kaže Stan, zato što Švajcarci imaju više sira i prema tome sigurno i više miševa. Dok posećuju jedno selo, vlasnik radnje za prodaju sira uspeva da ih prevari. Tako su oni primorani da peru suđe u obližnjem hotelu, nakon situacije kada su naručili obrok koji nisu mogli da plate. Kompozitor iz Beča je uznemiren zbog prisustva svoje supruge – operske pevačice, a Ollie se naravno zaljubljuje u nju, a sve to nakon nekoliko avantura, uključujući i susret sa gorilom.

Ovo je jedan od klasika koji jedostavno morate pogledati.

Žanr:komedija
Godina:1938
Reziser:John G. Blystone
Scenario:Jean Negulesco, Charley Rogers
Uloge:Stan Laurel, Oliver Hardy,Grete Natzler
Studio:Hal Roach Studios
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:73 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu