•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" OD 6. JUNA U SVIM BIOSKOPIMA

NASTAVAK HIT FILMA IZ 2016. GODINE "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" SUTRA STIŽE U NAŠE BIOSKOPE, A U SUBOTU 8. JUNA SPREMILI SMO VAM VELIKO IZNENAĐENJE.

Film koji je 2016. oduševio veliku i malu publiku širom sveta, konačno je dobio nastavak koji smo sa nestrpljenjem čekali, "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" (THE SECRET LIFE OF PETS 2) u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji! Omiljeni ljubimci, terijer Maks i mešanac Djuk, neodoljiva mačka Kloi, zaljubljena pomeranka Divna i preslatki beli zec Grudvica, upustiće se u nove avanture i upoznaće nas sa novim četvoronožnim i dvonožnim drugarima! Topljenje od slatkoće i smeh do suza, u omiljenom bioskopu, ovog leta su zagarantovani!

Povodom početka prikazivanja animiranog filma "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2", distributerska kuća Taramount film u saradnji sa Ušće Shopping Centrom i bioskopima Cineplexx, na platou ispred Ušće Shopping Centra u subotu 8. juna, organizovaće veselo druženje na koje su svi pozvani! Ukoliko imate kucu, macu, zeku, morsko prase, papagaja koji liče na nekog od junaka iz ovog preslatkog filma, dobrodošli ste na plato u periodu od 15 do 16 časova, da se družimo, igramo i takmičimo za lepe nagrade, promotivne materijale iz filma i hranu za ljubimce koju obezbeđuje Whiskas i Pedigree!
Tog dana ćemo, pored dobrog druženja uraditi i nešto plemenito! Zajedno sa partnerima iz Veterine Beograd pomoći ćemo da neki krzneni drugari pronađu novi dom i ljude koji će sa njima deliti ljubav. Domaćin ovom druženju biće jedan od najduhovitijih ljudi sa javne scene, Inspektor Blaža, a pridružiće mu se i mnoge poznate ličnosti.

I u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu će u nedelju, 9. juna biti organizovana slična druženja u okviru Porodičnog dana u bioskopima Cineplexx. Druženje počinje u 12 časova i biće održano kod košarkaških terena ispred šoping centra Promenada u Novom Sadu, odnosno na platou Shopping Centra Plaza u Kragujevcu, kao i u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu.

Na konkurs se možete prijaviti preko društvenih mreža Taramount filma i bioskopa Cineplexx ili preko mejla magazin@ringier.rs a dovoljno je da nam pošaljete fotografiju svog ljubimca i svoje podatke do 7. juna.



"TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" publika će moći da pogleda u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Smederevo, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i putem mobilne opreme.

O FILMU: Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Podeli:



Preporucujemo