•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taco Bell restorani slave godišnjicu fiilma Demolition Man

Svet budućnosti u filmu Demolition Man-u predviđa svet u kome je Taco Bell poslednji stalni lanac restorana; sada pravi lanac Taco Bell-a će ponoviti budućnost koju je Demolition Man predviđao u San Diego Comic-Con-u da proslavi 25. godišnjicu filma.

Demolition Man se usredsređuje na policajca u Los Anđelesu, koji se zvao John Spartan (Sylvester Stallone) i kriminalca po imenu Simon Phoenix (Wesley Snipes) koji su kriogeno zamrznuti 36 godina. Obojica su se probudila u nepoznatoj utopiji 2032. godine, a Spartan mora da se udruži sa uglavnom neagresivnim policijskim snagama (uključujući Sandru Bulok kao poručnika Lenini Huxlei) da jednom zauvek smakne kriminalca. Među svim promenama koje su se dogodile tokom 36 godina Spartan je propustio nešto što se zove "franšizne ratove", koje je Taco Bell dobio - što ga čini jedinstvenim lancem restorana. Sada, da bi proslavili 25. godišnjicu Demolition Man-a, Taco Bell odaje počast filmu tako što je prikazao neke od načina na koji je Taco Bell bio prikazan u filmu.

Prema Business Insider-u, Taco Bell će proslaviti 25. godišnjicu Demolition Man-a na nekoliko uzbudljivih načina. Prvo će vratiti Nacho Fries - koji su debitovali u januaru, a biće dostupan a la carte sa Supreme i BellGrande opcijama - 12. jula u ograničenom vremenu; čije izdanje će se poklopiti sa detaljima oko misteriozne web lokacije koja je otkrila hranu koja se zove Web of Fries (u pratnji naslova: "Budućnost je nacho fries"). Zatim, Taco Bell će otvoriti high-end pop-up iskustvo u San Diego Comic-Con-u kako bi imitirao vrhunski restoran koji se pojavljuje u filmu. Iskustvo ručavanja će trajati od 19. do 21. jula.

Taco Bell takođe nudi priliku obožavaocima da gledaju Demolition Man besplatno na FandangoNOW. I još više je da će web lokacija otkriti odgovore kako objašnjavaju kako su tačno uspeli da postignu pobedu tokom "franšiznih ratova", što nije bilo u potpunosti precizirano u filmu. Jedini zvanični detalji dolaze od glavnog rukovodioca kompanije Taco Bell, Marise Thalberg, koji je odgovorna za uključivanje Taco Bella u Demolition Man kao "vrlo upečatljiv stav fiktivne budućnosti".

Dok je Taco Bell igrao značajnu ulogu u viziji budućeg Demolition Man-a, ispostavilo se da prevod nije završio na međunarodnom nivou. S obzirom na to da je Taco Bell pretežno američki establišment, drugi međunarodni rezovi filma morali su da zameni Taco Bell sa Pizza Hut (videti kako su oba lanca u vlasništvu iste kompanije Yum! Brands). To je dovelo do velikih promena filma, uključujući audio dubbing i vizuelne modifikacije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...