•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tajno venčanje glumca Stanley Tucci-ja i Felicity Blunt

Glumac čija je poslednja uloga bila u filmskom hitu ''Igre gladi'' 51-godišnji Stanley Tucci i Felicity, starija sestra britanske glumice Emily Blunt, nedavno su se tajno venčali u Londonu. Par se verio u oktobru prošle godine nakon samo nekoliko meseci veze, a upoznala ih je upravo Emily koja se s Tuccijem zbližila snimajući film ''Đavo nosi Pradu''.

– Znala sam da su stvoreni jedno za drugo pa sam im namestila susret. Nisam pogrešila – rekla je mlada britanska glumica.

Stanley je 2009. godine izgubio suprugu Kathryn Spath koja je preminula od raka dojke. U braku dugom 14 godina dobili su troje djece. Bili su razdvojeni od 2003. do 2004. kad je Tucci imao aferu s glumicom Edie Falco, zvezdom serije ''Porodica Soprano.''

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...