•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tanji Bošković uručen zlatni platan

Doajenu srpskog glumišta, glumici Tanji Bošković, sinoć je u Trebinju dodeljen "Zlatni platan" – nagrada za izuzetan doprinos evro-mediteranskoj kinematografiji, čime je počeo 4. filmski festival mediteranskog i evropskog filma.

Primajući nagradu, Boškovićeva je istakla da je veoma uzbuđena i zahvalna organizatorima što su upravo njoj dodelili ovogodišnji "Zlatni platan".

"Znate, kada god dođem u Trebinje, to je za mene veliko uzbuđenje, jer stojim pred vama lepim, uzvišenim, produhovljenim i poetičnim", kazala je Tanja, poručujući publici da čuva Trebinje, jer je to grad koji sa ponosom nosi to ime.

Ona je navela da je za srpski jezik veoma važno sve ono što je ostavio pesnik Jovan Dučić, čestitajući trebinjskoj publici što nije pokleknula pred brzinom života.

"Duboko se klanjam različitostima koje ste uspeli da sačuvate. Isto tako, čuvajte ljubav prema umetnosti, jer vas to čini ljudima", kazala je ovogodišnji lauret, ispraćena gromoglasnim aplauzima publike.

Pozdravljajući publiku i goste u ime grada Trebinja i svečano otvarajući filmski festival, gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je rekao da je Trebinje postalo veliki filmski i festivalski grad, čime se nastavlja Dučićev projekat ‘Trebinje – grad kulture’.

"I ove godine repertoar filmskog festivala je brižljivo odabran. Videćemo filmove iz Grčke, Španije, Srbije, BiH, Rusije, Slovenije, a svake večeri otići ćemo kući za jedno bogatije iskustvo koje ispunjava dušu i srca", kazao je Vučurević.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....