•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - najave za jul i avgust

Ovog leta, distributerska kuća Taramount film je za vas pripremila sledeće naslove:

STAR TREK – IZVAN GRANICA (STAR TREK BEYOND)

Premijerno 20. jula u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica)

Na redovnim repertoarima od 21. jula 2016.

Režija: Justin Lin

Uloge: John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, Sofia Boutella, i Idris Elba

Žanr: akcija, avantura

Scenario: Simon Pegg i Doug Jung

Studio: Paramount

Sadržaj: „Star Trek – Izvan granica", željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica", posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

DŽEJSON BORN (JASON BOURNE)

U bioskopima od 28. jula 2016.

Režija: Paul Greengrass

Uloge: Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones

Žanr: akcioni triler

Studio: Universal

Sadržaj: Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći" i „Bornovog ultimatuma", ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

U „Džejsonu Bornu", Dejmonu će se pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA (THE SECRET LIFE OF PETS)

Pretpremijerno od 4. avgusta u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 11. avgusta 2016.

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Uloge: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Žanr: komedija

Scenario: Cinco Paul, Ken Daurio i Brian Lynch

Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy

Sadržaj: Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca", komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

LJUBAV I PRIJATELJSTVO (LOVE & FRIENDSHIP)

U bioskopima od 25. avgusta 2016.

Scenario i režija: Whit Stillman

Uloge: Kate Beckinsale, Chloe Sevigny, Xavier Samuel, Emma Greenwell, Tom Bennett, Stephen Fry

Žanr: komedija, drama, ljubavni

Sadržaj: Smešten u bogate sobe za primanje engleskog društva 18. veka, „Ljubav i prijateljstvo" se fokusira na mahinacije lepe udovice, lejdi Suzan Vernon (Kejt Bekinsejl), koja, dok čeka da utihnu priče o njenoj ličnoj indiskreciji, odlazi privremeno da boravi na imanju muževljeve rodbine. Tamo će inteligentna, zavodljiva i zabavno egoistična lejdi Vernon učiniti sve da pronađe bračnog partnera za svoju ćerku Frederiku, a naravno i za sebe. Ona će zatražiti pomoć svoje stare prijateljice Ališe (Kloi Sevinji), ali dva prilično zgodna udvarača (Zavijer Samjuel i Tom Benet) iskomplikovaće njene planove.

Adaptacijom neobjavljene novele Džejn Ostin „Lejdi Suzan", Vit Stilman je predstavio svoju najnoviju komediju manira na ovogodišnjem Sandens festivalu i vratio se na njega u vrhunskoj formi. Kejt Bekinsejl briljira u svojoj ulozi zavodljivo lukave lejdi Vernon i uspeva da „začini" svaku rečenicu koju izgovara. Uz izuzetne detalje iz tog perioda i scenario u kom se smenjuju vrcavi i inteligentni dijalozi, „Ljubav i prijateljstvo" su prava i retka poslastica.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...