•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino će u četiri epizode na Netflixu prikazati produženu verziju "The Hateful Eight"

Dok mnogi nestrpljivo čekaju njegov novi film "Once Upon a Time In Hollywood", slavni reditelj Quentin Tarantino uskoro će na Netflixu predstaviti produženu verziju filma "The Hateful Eight" iz 2015. godine.

Misteriozna krimi-drama, koja je pokupila odlične kritike, tako će na popularnom servisu biti prikazana kao mini serija kroz četiri 50-minutne epizode.

Dok mnogim fanovima i filmskim kritičarima nije jasno zašto se reditelj odlučio na ovaj način predstavljanja ostvarenja koje je već predstavio pre tri godine, Tarantino ne vidi ništa loše u tome.

"Iz Netflixa su me pitali imam li još sadržaja sa snimanja i jesam li zainteresovan da sve spojim kako bismo film prikazali kroz tri ili četiri epizode, u zavisnoati od količine materijala. Produžena verzija ima otprilike 25 minuta novog sadržaja, a druge scene nisu prikazane isto kao u filmu", pojasnio je reditelj.

Epizodni format, dodaju iz Netflixa, pomaže Tarantinu da prikaže različite situacije iz perspektive različitih likova.

Netflix je i ranije radio slične projekte sa avanturističkim pričama kao što su "Black Mirror: Bandersnatch" ili "You vs. Wild".

Podsećamo, radnja "The Hateful Eight" smeštena je desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena u ulozi Samuela L. Jacksona, bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Coloradu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...