•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tate – Svaki čovek može biti otac, a samo retki mogu biti tate

Tate je srpska telenovela koja se od 2020. godine prikazuje na televiziji Prva. Predstavlja rimejk argentinske telenovele Sres. papis.

Serija je prvobitno najavljena u maju 2019. godine pod nazivom Drage tatice. Planirano je da se emituje od septembra 2019. godine kao naslednik telenovele Istine i laži, koja se završavala nakon treće sezone, međutim, u avgustu je objavljeno da su Istine i laži obnovljene za novu sezonu, a Drage tatice su odložene. U decembru 2019. otkriveno je da će se serija emitovati od januara 2020. godine pod nazivom Tate.

Nove ljubavi, razvodi, zapleti i raspleti očekuju nas u ovoj izuzetno gledanoj i popularnoj seriji čiji se nastavak s nestrpljenjem iščekivao. Seriju potpisuje dobro poznata ekipa pod rediteljskom palicom Vlade Aleksića i Milana Konjevića s jednom, sada već svima poznatom izmenom u glumačkoj postavi. U ulozi uspešnog advokata, šarmera Petra Malbaše kojeg je u prvoj sezoni glumio Filip Juričić, sada ćemo gledati Milana Kalinića koji se u ovoj ulozi odlično snašao. Ova humoristička, porodična serija sa melodramskim zapletom, pored sjajne četvorke – Prljeta, Janković, Kalinić i Šepetkovski prati i sudbinu njihovih žena, bivših ljubavi, dece, komšija….Sjajna ženska postava predvođena Ljubinkom Klarić, Marijanom Mićić, Tašanom Đorđević i Tamarom Radovanović, od sredine septembra unosi vedrinu i odličnu zabavu u naše domove. Svakog radnog dana u 20 časova deo ove sjajne glumačke postavi biće i Miki Damjanović, Jovana Jelovac-Cavnić, Anja Alač, Katarina Žutić, Srdjan Janković, Jelica Sretenović, Sonja Kolačarić, Boris Pingović, Nela Mihajlović kao i mladi glumci Staša Nikolić, Nikola Brun…

Tate

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji. Vlada je tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dečaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore. Marko je nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina. Petar je uspešni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korena menja kada shvati da ima sina za koga nije znao. Toma je fini veterinar, koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, posle smrti supruge, kako bi počeo novi život. Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način, što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke, saradnici itd.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...