•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taylor Kitsch

Taylor Kitsch (rođen 8. aprila, 1981. godine) je kanadski glumac i model. Najpoznatiji je po svojoj ulozi Tim-a Riggins-a u televizijskoj seriji kuće NBC “Friday Night Lights”.

Kitsch je rođen u Kelowna-i, Kanada. Igrao je hokej za ligu Langley Hornets, pre nego što je povreda kolena dovela do prestanka njegove karijere.

2002. godine Kitsch se preselio u Njujork kada je dobio priliku da postane model model i da studira glumu. Jedan period u Njujorku, nije imao krov nad glavom, tako da je spavao u vozovima podzemne železnice.

Kitsch je bio model za Diesel i Abercrombie & Fitch.

Igrao je i Pogue-a Parry-a u “The Covenant”-u, zajedno sa Steven-om Strait-om, Sebastian-om Stan-om, Laura-om Ramsey, Toby-jem Hemingway-jom i Jessica-om Lucas-om.

Novembra 2010. godine, “The Hollywood Reporter” je imenovao Kitsch-a, jednim od mladih glumaca koji prave novu holivudsku “A – list”-u.

Marta 2012. godine, glumio je u Disney-jevom ostvarenju “John Carter”, zasnovanom na romanu “A Princess of Mars”. Kitsch je igrao ulogu John-a Carter-a, vojnika koji biva transportovan na Mars. U leto 2012. godine gledaćemo ga u ostvarenju “Battleship” Peter-a Berg-a.

Filmografija:

2006 John Tucker Must Die

2006 Snakes on a Plane

2006 The Covenant

2008 Gospel Hill

2009 X-Men Origins: Wolverine

2010 The Bang Bang Club

2012 John Carter

2012 Battleship

2012 Savages

2013 Lone Survivor

Televizijske serije:

2006 Godiva's

2006 Kyle XY

2006–2011 Friday Night Lights

Podeli:



Preporucujemo

NASTUPOM DARKA RUNDEKA, BENDA S.T.R.A.H. I DODELOM NAGRADA...
Premijera filma „Gligorićeva Mar del Plata – Kraljeva...
Strastvena sonata zatvara sezonu Kolarac tvoj svet muzike
Do sada najvise filmova na Ravno Selo festivalu -...
Novi Sad – Evropska prestonica kulture 2022 - Izložba...
The Art of Racing in the Rain (2019) (2019)
Elvis night događaj u Cineplexx Niš bioskopu
Strip autori Anđela Janković i Leopold Pridon izabrani na...
FCS konkursi: Odluke u četiri kategorije
Snowpiercer (2013) (2013)
Contratiempo (The Invisible Guest) (2016) (2016)
Memory (2022) (2022)
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. juna do 29. juna
Sutra otvaranje izložbe „Svesvrstani“ Uroša...
Perfetti sconosciuti (Perfect Strangers) (2016) (2016)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 16. do 22. juna
Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS 22. juna i party sa...
The Machinist (2004) (2004)
Otvoren je 7. Dok’N’Ritam festival u Domu kulture...
„Sewn Mouth“ otvara „Slaughter Heavy Metal...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 23. do 29....
BINA - Izložba „Nagrada Piranezi” na 17. Beogradskoj...
Nerve (2016) (2016)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 23. do 29. juna
Palić Film Festival - prva vest - Nikolaj Nikitin i Julija...
Mreža kinoprikazivača Srbije održala savetovanje...
Dodeljena sredstva za sufinansiranje projekata u...
Međunarodni umetnički projekat “Remix Comix” podržan...
Nišvilu – 2, Love festu - 7 miliona!
Filmovi koje sutra mozete pogledati na Beldocs festivalu