•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taylor Kitsch

Taylor Kitsch (rođen 8. aprila, 1981. godine) je kanadski glumac i model. Najpoznatiji je po svojoj ulozi Tim-a Riggins-a u televizijskoj seriji kuće NBC “Friday Night Lights”.

Kitsch je rođen u Kelowna-i, Kanada. Igrao je hokej za ligu Langley Hornets, pre nego što je povreda kolena dovela do prestanka njegove karijere.

2002. godine Kitsch se preselio u Njujork kada je dobio priliku da postane model model i da studira glumu. Jedan period u Njujorku, nije imao krov nad glavom, tako da je spavao u vozovima podzemne železnice.

Kitsch je bio model za Diesel i Abercrombie & Fitch.

Igrao je i Pogue-a Parry-a u “The Covenant”-u, zajedno sa Steven-om Strait-om, Sebastian-om Stan-om, Laura-om Ramsey, Toby-jem Hemingway-jom i Jessica-om Lucas-om.

Novembra 2010. godine, “The Hollywood Reporter” je imenovao Kitsch-a, jednim od mladih glumaca koji prave novu holivudsku “A – list”-u.

Marta 2012. godine, glumio je u Disney-jevom ostvarenju “John Carter”, zasnovanom na romanu “A Princess of Mars”. Kitsch je igrao ulogu John-a Carter-a, vojnika koji biva transportovan na Mars. U leto 2012. godine gledaćemo ga u ostvarenju “Battleship” Peter-a Berg-a.

Filmografija:

2006 John Tucker Must Die

2006 Snakes on a Plane

2006 The Covenant

2008 Gospel Hill

2009 X-Men Origins: Wolverine

2010 The Bang Bang Club

2012 John Carter

2012 Battleship

2012 Savages

2013 Lone Survivor

Televizijske serije:

2006 Godiva's

2006 Kyle XY

2006–2011 Friday Night Lights

Podeli:



Preporucujemo

Džoni Dep sa Al Paćinom režira film o poznatom svetskom...
Predstavljamo program Summer Screen 28. Sarajevo Film...
ANIMACIJA „KAŠEJ: KRADLJIVAC NEVESTI“ USKORO U...
Slovenačko-srpski film “Iskupljenje” podržan u Italiji
Međunarodna premijera filma “Usekovanje” na Moskovskom...
Predstavljamo filmove programa U fokusu 28. Sarajevo Film...
Sendmen: nova Netfliksova serija kultnog autora Nila Gejmana
Sutra počinje 28. Sarajevo Film Festival
Najpovoljniji bioskopski dan u Srbiji: 16. avgust
Preminula glumica Olivija Njutn-Džon
Saopštenje produkcijske kuće Art & Pocorn povodom termina...
Program Masterclassa 28. Sarajevo Film Festivala
Predstavljamo Kinoscope program 28. Sarajevo Film Festivala
O filmu „SVE(T)na leđima žene“
Treći Sonic film dobio je datum izlaska
ZA NOVI FILM REDITELJA MARTINA MAKDONE - „DUHOVI...
Repertoar Pozorišta Teatrijum od 08. do 14. avgusta
Spiderhead (2022) (2022)
ŽIRI NIŠVILLE MOVIE SUMMIT 2022. PROGLASIO NAJBOljE...
The Gray Man (2022) (2022)
Sutra u Box Officeu u BKC-u počinje prodaja ulaznica za...
’Net Zero by 30th Sarajevo Film Festival’’: U misiji...
Pac-Man će dobiti svoj igrani film
Najave Striporame na Nisvillu
Prey (2022) (2022)
28. Sarajevo Film Festival: Suočavanje s prošlošću
Ovacije za Malkoviča na Feliks Romulijani
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. avgusta...
Predstavljamo filmove programa U fokusu 28. Sarajevo Film...
Pet srpskih filmova podržano u Severnoj Makedoniji