•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tehnološka inovacija koja je promenila svet - Poslednja sezona serije Halt&Catch Fire

Zaljubljenici u računarske tehnologije željno iščekuju 23. oktobar, kada je najavljen četvrti i poslednji nastavak serije Halt&Catch Fire (Bitka za CTRL). Kako se internet pretraživač razvija kroz oči i stavove vizionara, inženjera i genija, imaćete priliku da pratite od sledećeg ponedeljka, 23. oktobra u 22:00, ekskluzivno na AMC kanalu.

Svaka sezona Halt&Catch Fire prikazala je neke od najvećih inovacija u svetu modernog online okruženja, od uspona računara do on line gejminga. Poslednja sezona u fokus stavlja Donnine i Cameronine napore da izmeste svoju kompaniju iz sveta online gejminga u svet elektronske trgovine. Nakon suočavanja sa brojnim preprekama i međusobnim problemima, Donna odlazi iz firme.

Nova sezona radnju premešta u period od 1990. do 1993. godine i priča o nastanku World Wide Weba. Kako će se i na koje načine kompanija Mutiny i njeni novi konkurenti snaći u upravljanju rastućom internet mrežom? Da li će neko od njih pokrenuti Google? Ili Yahoo?

Osim tehnologije koja će promeniti komunkacije između ljudi na globalnom nivou, i ovu AMC-ovu seriju prate paralelne psihiloške borbe likova. Cameron (Mackenzie Davis), Donna (Kerry Bishe), Gordon (Scoot Mcnairy) i Joe (Lee Pace) su u potrazi za odgovorima na pitanja i na poslovnom i na privatnom planu. Šta je sledeća velika ideja, šta ih je privuklo da rade i budu zajedno i da li mogu da veruju jedni drugima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu