•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Avengers (2012)

“The Avengers”, koji je u Ujedninjenom Kraljevstvu i Irskoj poznat pod nazivom “Marvel Avengers Assemble” je američki film sa superherojima iz 2012. godine, koji stiže iz Marvel Studios-a i za čiju distribuciju je zadužena kompanija Walt Disney Pictures. Ovo ostvarenje je zasnovano na Marvel-ovim stripovima o istoimenom timu superheroja. Za scenario i režiju filma je zaslužan Joss Whedon, a glumačka ekipa je više nego prvoklasna: Robert Downey, Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston i Samuel L. Jackson. Premijera ovog ostvarenja u Holivudu se dogodila 11. aprila, a u Srbiji je zakazana za 3. maj.

U akcionoj, naučno – fantastičnoj avanturi “The Avengers”, Nick Fury, šef organizacije za očuvanje mira S.H.I.E.L.D., angažuje heroje kao što su: Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye i Black Widow kako bi napravio tim. Globalna sigurnost je ugrožena. To je zasluga Thor-ovog brata Loki-ja i njegove družine. A od grupe superheroja se očekuje da zaustavi Loki-ja i spreči ga da uništi planetu Zemlju. Timu će biti potrebne sve moći koje poseduju da bi spasili svet od katastrofe.

Maja Nikolić
Žanr:akcija, avantura, naučna - fantastika
Godina:2012
Reziser:Joss Whedon
Scenario:Zak Penn, Joss Whedon
Uloge:Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson
Uzrast:PG-13
Box office:178 miliona USD
Studio:Marvel Studios, Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:marvel.com/avengers_movie/
Jezik:engleski
Trajanje:142 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...