•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Big Bang (2011)

Jedne večeri, privatni detektiv iz Los Anđelesa, Ned Cruz (Antonio Banderas), prima u posetu ruskog boksera koji je nedavno pušten na uslovnu slobodu i koji mu nudi intrigantan posao: da pronađe Lexie, njegovu devojku, i dijamante vredne 30 miliona dolara koje krije kod sebe.

Tragovi vode detektiva do najčudnijih ljudi, od holivudske akcione zvezde sa malom prljavom tajnom (James Van Der Beek), preko porno producenta (Snoop Dogg), do nastrane konobarice sa neobičnim fetišom za kvantnu fiziku (Autumn Reeser).

Ispostavlja se da je Lexie jednako neuhvatljiva koliko i lepa, a Cruz postaje opsednut da je pronađe. Kako vreme ističe, Cruz otkriva trag koji ga vodi do milijardera (Sam Elliott) i njegovog fizičara (Jimmi Simpson) koji ispod pustinje u Novom Meksiku žele da rekonstruišu Veliki prasak.

Dok im se za petama nalaze tri policajca koji takođe traže nestale dijamante, Cruz uskoro shvata da je ovo sve osim slučaja nestale osobe i da bi uskoro moglo da dođe i do kraja sveta kakvog poznajemo.

Zanimljiva priča, zanimljivo izvođenje, pogledajte.

CB
Žanr:misterija, triler
Godina:2011
Reziser:Tony Krantz
Scenario:Erik Jendresen
Uloge:Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, William Fichtner
Uzrast:R
Studio:Big Bang Production
Zemlja:United States
Website:www.thebigbang-movie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...