•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Big Wedding (2013)

Sa zvezdanom postavom koju predvode Dajan Kiton, Robert De Niro, Suzan Sarandon i Robin Vilijams, VENČANJE GODINE je pametna, duhovita i povremeno neobuzdana komedija koja prikazuje intimni život savremene porodice i u teškim i srećnim trenucima za vreme jednog vikenda.

Don i Eli Grifin (Robert De Niro i Diane Keaton) su već dugo razvedeni kada su iznenada primorani da se pretvaraju da su još uvek zajedno jer na venčanje njihovog usvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Grifini će uskoro shvatiti da uopšte nije lako glumiti srećan bračni par, što takođe vrlo teško pada i Donovoj devojci Beb, koju glumi Suzan Sarandon. Njihova deca se usred te šarade suočavaju sa sopstvenim problemima. Lajla (Katherine Heigl) se bori sa tajnom koju krije od svoje porodice, Džared (Topher Grace) razmišlja o svom ljubavnom životu, ili tačnije nepostojanju takvog, Alehandro (Ben Barnes) pokušava da nadgleda sve šta se događa i da održi porodicu na okupu, uključujući i svoju buduću ženu Misi (Amanda Seyfried) koja, želeći da udovolji svojim roditeljima, pristaje da ih sveštenik (Robin Williams) venča prema tradicionalnom katoličkom obredu.

Pisac, reditelj i producent Džastin Zakam (The Bucket List) je kreativna snaga iza VENČANJA GODINE. Zamislio ga je kao film u stilu evropske komedije sa suptilnim dramskim slojevima priče, koja uspeva da uhvati sve jedinstvenosti i karakteristike porodičnog života. Grifinovi su kroz celi film, nama na zabavu i upozorenje, primorani da se suočavaju sa svojom prošlošću, sadašnjošću i budućnošću ... i istovremeno da paze da se međusobno ne poubijaju.

Žanr:komedija
Godina:2013
Reziser:Justin Zackham
Scenario:Justin Zackham
Uloge:Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton
Uzrast:R
Studio: Two Ton Films
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/TheBigWeddingMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...