•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Bounty Hunter (2010)

„Lov na bivšu ženu“ (engl. The Bounty Hunter) je komedija sa elementima akcionih i romantičnih filmova. Režiser je Endi Tenant, glavna uloga Dženifer Aniston i Džerard Batler. Film je u isto vreme prikazan u Velikoj Britaniji i SAD 19. marta 2010.

Lovac na ucenjene glave Majlo Bojd (Džerard Batler) nema sreće u svojoj profesiji. Dobija zadatak da privede jednu osobu koja je pobegla nakon isplate kaucije. Ta osoba je njegova bivša žena, Nikol Herli (Dženifer Aniston). Ona je po zanimanju novinar - reporter. Majlo misli da će lako zaraditi novac, ali Nikol uspeva da mu pobegne, a onda i da ga uvuče u slučaj jednog zataškanog ubistva. Tokom filma se ređaju incidenti, interesantne situacije, kada se oni bora jedan protiv drugog za sopstveni život.

Film je snimljen u Bruklinu, (Njujork) i na još nekim mestima u SAD (most Verazano-Narouz, Staten Ajlandu, hipodromu Monmut Park, Nju Džerziju. Film je smiman od juna do septembra 2009.

Kritičari su negativno ocenili film. "Glumci izgledaju dobro, ali u filmu ne znaju šta da rade s njima." Na sajtu Metacritic film je dobio 22 od mogućih 100 poena. Po Rodžeru Ebertu uloge nisu dobro osmišljene, a zaplet je već viđen." Kerz Legel u časopisu Arizona ripablik The Arizona Republic glumu ocenjuje nešto bolje a za radnju filma kaže da je stereotipna, ali dobro "upakovana".

Film je zaradio više od 100 miliona dolara širom sveta.

Žanr:akcija, komedija, romansa
Godina:2010
Reziser: Andy Tennant
Scenario:Sarah Thorp
Uloge:Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez
Uzrast:PG-13
Studio: Columbia Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila