•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Bourne Ultimatum (2007)

Bornov ultimatum (engl. The Bourne Ultimatum) je akcioni triler film iz 2007. godine koji je delimično baziran na istoimenom romanu Roberta Ladluma. Film je režirao Pol Gringras, dok glumačku postavu čine: Met Dejmon, Džulija Stajls, Dejvid Stratern, Skot Glen, Pedi Konsidajn, Edgar Ramirez, Albert Fini, Džoun Alen i Danijel Bril.

Ovaj film je treći deo trilogije, akcionih trilera čiji je glavni junak čovek koji je izgubio identitet.

Film je špijunski triler. Džjeson Born je obučeni ubica, koji je podvrgnut brutalnoj obuci. On je postao čovek bez zemlje i prošlosti. Pretvoren je u ljudsko oružje, najtežu metu koju je CIA ikad pratila. On je pronađen pre nekoliko godina kako pluta a Sredozemnom moru blizu italijanskih obala. On želi da sazna ko ga je naučio da ubija, pošto se ne seća svoje obuke ni ljudi sa kojima je bio u kontaktu. Ali se seća, da je njegova devojka Mari umrla od metka i zbog toga on želi osvetu. Posle što se osvetio želeo bi da se povuče, i da živi život nepoznatih ljudi, ali se pojavljuje članak u londonskim novinama o njemu i on postaje meta.

Odličan akcioni špijunski triler koga trebate pogledati.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2007
Reziser:Paul Greengrass
Scenario: Tony Gilroy
Uloge:Matt Damon, Édgar Ramírez , Joan Allen
Uzrast:PG-13
Award:Osvojena 3 oskara
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu