•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Circle (2017) - uskoro

Zasnovano na internacionalnom bestseleru, KRUG je moderna poučna priča smeštena u ne tako daleku budućnost. Strašne posledice tehnologije sudaraju se sa željom da vas čuju u svetu u kom je prisustvo na internetu najvažnije, a broj pratilaca pokazuje pravu moć. Džejms Ponsolt priča fascinantnu priču o Mej Holand, mladoj ženi željnoj da pokrene svoju karijeru. Ona će se pridružiti tehnološkom i društvenom gigantu Krugu gde će jako brzo napredovati. Prinuđena od strane osnivača firme, Imona Bejlija, da stane ispred kamera, Mej se bori da održi svoj lični identitet dok postaje lice kompanije koja ima milijardu pratilaca. U ovom napetom, tehnološkom trileru, niko nije stvarno siguran dok svi uvek gledaju.

Glumci: Tom Hanks, Emma Watson, Karen Gillan, John Boyega
Režiser: James Ponsoldt

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...