•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Exorcist Reboot stiže 2021. godine

Morgan Creek Entertainment radi na ponovnom reboot-u filma The Exorcist koji će franšizu horora vratiti na veliki ekran.

Pripremite se fanovi horora jer se The Exorcist vraća. Morgan Creek Entertainment je rekao da donosi reboot ikoničnu franšizu u bioskope 2021. Za sada detalјi ostaju mali, ali to znači da ćemo videti prvi novi film u seriji od 2005. Bez obzira da li je dostojan ili ne, naslednik originalnog kinematografskog klasika iz 1973. godine ostaje da se vidi.

Prema novom izveštaju, The Exorcist reboot jedan je od projekata na kojima trenutno radi Morgan Creek. Nažalost, otkriveno je malo detalјa, osim da je film zamišlјen kao bioskopsko izdanje, čiji se očekivani dolazak očekuje sledeće godine. Nema reči o tome koga bi mogao da ga režira, niti je jasno ko će da glumi. Takođe nije objašnjeno da li će ovo biti potpuni reboot ili će biti povezano sa prethodnim nastavcima u seriji. Vest je sahranjena i samo je kratko pomenuta u izveštaju koji detalјno opisuje novu seriju adaptacija Dead Ringers-a u glavnoj ulozi Rachel Weisz, na kojoj studio takođe radi.

The Exorcist, u režiji William Friedkin-a po priči William Peter Blatty-a, prvobitno je objavlјen 1973. Postao jedan od finansijski najuspešnijih filmova ikada, a na blagajnama bioskopa zaradio je 428 miliona dolara, radeći protiv budžeta od samo 12 miliona dolara. Takođe je osvojio i najbolјi adaptirani scenario i najbolјe mešanje zvuka na dodeli Oscar-a, pored toga što je nominovan za najbolјi film. To je tada bio zaista izuzetan podvig za horor film.

Prvi film fokusira se na devojku po imenu Regan (Linda Blair) koja počinje da se ponaša čudno, blago rečeno. Nјena zabrinuta majka (Ellen Burstyn) traži medicinsku pomoć i ne pronalazi odgovore. Lokalni sveštenik (Jason Miller) misli da je devojku možda opsednuo đavo. Sveštenik podnosi zahtev za izvršenje egzorcizma, a crkva šalјe stručnjaka (Max von Sydow) da mu pomogne sa teškim poslom.

Nastavak, Exorcist II: The Heretic, objavlјen je 1977. Nije finansijski dobro prošao i nije bio dobro kritički ocenjen. 1990. godine The Exorcist III je, međutim, tokom godina našao veliku lјubav. Exorcist: The Beginning je usledio 2004. godine, a 2005. je Dominion: Preque egzorcistu poslužio kao najnoviji naslov. Oba filma su po dolasku naišla na negativan odgovor. Nedavno je Fox producirao The The Exorcist kao TV seriju. Serija je trajala dve sezone između 2016. i 2017. godine.

Reboot-ovi i remake-ovi i dalјe dominiraju Hollywood-om. Iako se nijedan nastavak nije ni približio originalu, franšiza poput The Exorcist ima mnogo prepoznavanja imena i, pravilno izvedena, mogla bi da bude način da privučete veliku pažnju. Sa izdanjem koje je planirano za sledeću godinu, trebalo bi da učimo više u narednim mesecima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...