•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Game Plan (2007)

Klasična porodična komedija u kojoj nespremni otac dobija novog člana porodice. Uspešni igrač NFL-a saznaje da ima ćerku i pokušava da se prilagodi novom životu.

Joe Kingman (Dwayne Johnson) je velika ragbi zvezda. Njegov klub igra odlično i na putu su za finale, a Joeu ne manjka novca niti žena. Iako zagriženi neženja, pre dosta godina Joe je bio u braku koji nije dobro završio i danas je samo davno sećanje. Ali kada sportista sazna da iz braka ima sedmogodišnju ćerku Peyton (Madison Pettis), njegov život se preko noći potpuno promeni.

Disneyjeva sportska komedija “Plan igre“ prvenstveno je zabava za čitavu porodicu, koja će nam ponuditi priču o sportskom talentu na putu prema samom vrhu, koja glamurozni život zvezde menja za porodicne vrednosti. U glavnoj ulozi gledamo bivšu NHL i rvačku zvezdu Dwaynea “The Rock“ Johnsona, koji je u stvarnom životu sportske terene zamenio za posao pred kamerama, u ulozi njegove ćerke, slatku Madison Pettis, i u ulozi Joeve ambiciozne agentkinje Kyreu Sedgwick, u filmu uz koji ćemo se dobro nasmejati i provesti.

Žanr:komedija, porodični, sportski
Godina:2007
Reziser:Andy Fickman
Scenario:Nichole Millard, Kathryn Price
Uloge:Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick, Madison Pettis
Uzrast:PG
Award:3 nominacija
Box office:90.6M USD
Studio:Walt Disney Pictures, Mayhem Pictures, Monkey Dance Productions
Zemlja:United States
Website:www.disneyinternational.com
Jezik:engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...