•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Giant Mechanical Man (2012)

Reč je o romantičnoj komediji reditelja i scenariste Lee-a Kirk-a, u kojoj su naslovne uloge poverene glumačkoj ekipi koju čine: Jenna Fischer, Chris Messina i Topher Grace. Ovo je topla priča snimana u Detroitu koja je u Americi imala premijeru 27. aprila ove godine.

“The Giant Mechanical Man” je zapravo inteligentna romantična komedija sa blago satiričnim pogledom da osetljive vrste borbe u svetu kada brutalni materijalizan dopre do svega pa čak i do naših najintimnijih veza i odnosa. Janice je sanjar koji ostaje bez posla. Tim je zapravo “mehanički čovek” iz naslova filma i neka je vrsta mimičara i izvođača koji boji svoje lice srebrnom bojom, penje se na štule i posećuje različite delove grada svakog dana. Između Tim-a i Janice rodiće ljubav.

Ljubitelji romantičnih filmova će uživati u ovoj toploj priči.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2012
Reziser:Lee Kirk
Scenario:Lee Kirk
Uloge:Jenna Fischer, Chris Messina, Topher Grace
Uzrast:PG-13
Studio:Taggart Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...