•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Girl in the Spider's Web (2018) - uskoro

Ekranizacija poslednje, četvrte knjige istoimenog naziva koja će nam slediti krv u venama što zbog straha, što zbog hladne Švedske u kojoj se radnja ovog nastavka dešava.

U filmu Što nas ne ubije pratimo dobro nam poznate protagoniste Lizbet Salander, mladu hakerku i novinara Mikaela Blomkvista koji se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage. Riječ je o trileru kog su obožavaoci dugo iščekivali, roman koji kao i prethodni zadire u aktualne i bolne teme. Lizbet Salander i Mikael Blomkvist ponovo su zajedno u avanturi od koje zastaje dah. U filmskoj verziji kultni lik Lizbet Salander igra glumica Kler Foj, a Mikaela Blomkvista švedski glumac Sverir Gudnason. U filmu se pojavljuje i bosanska glumica Andreja Pejić, javnosti poznata kao najpoznatiji svetski transrodni model. Dejvid Finčer, reditelj prvog filmskog naslova, ovaj put je preuzeo i ulogu izvršnog producenta. Zanimljivo je da se u ovom nastavku maksimalno trudilo da se zadrži autentičnost knjige, što se vidi već po mnogo većoj zastupljenosti švedskih glumaca i ekipe filma. Vredi pomenuti da autor ove poslednje, četvrte knjige, za razliku od prethodne tri, nije Stig Larson koji je preminuo, već je ovu napisao jedan od najboljih savremenih švedskih pisaca David Lagerkranc. Inače, knjiga Što nas ne ubije u Americi je ostvarila status bestselera, a i prva filmska ekranizacija Muškarci koji mrze žene pobrala je pohvale tako da jedva čekamo oktobar kada film stiže u bioskop.

Glumci: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Lakeith Stanfield
Režiser: Fede Alvarez

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...