•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Goal of My Life (Ask Tutulmasi) (2008)

Snimljena u svega četiri meseca, topla romantična komedija "Cilj života" podseća nas na turske klasike 60-tih godina u kojim su glumili Belgin Doruk i Ayhan Isik. Nastala u koprodukciji s Tim Productiona i Sugaworkza, "Cilj života" je prikazan širom Evrope (Nemačka, Holandija, Belgija, Švajcarska, Austrija, Francuska, Danska...) jednoglasno je osvojio simpatije publike i filmske kritike.

Uğur (Tolgahan Sayişman) je fudbalskii fanatik, a Pinar (Fahriye Evcen) mlada prelepa poslovna žena. Kada se upoznaju, ona shvati da zbog ljubavi mora da pronadje mesto u svom srcu i za njegov omiljeni klub Fenerbahçe!

Temama kao što su vernost, iskrenost i strast, Murat Şeker, koji je 2010. snimio još jednu romantičnu komediju "Aşk Geliyorum Demez" ovaj put s Bergüzar Korel ("1001 noć") u glavnoj ulozi, pristupio je na vrlo vrckav i zaigran način, baš kao što priliči toploj romantičnoj komediji koja nam izmamljuje osmehe i od srca nas nasmejava. Glavne uloge pripale su Tolgahanu Sayişmanu, poznatom iz TV showa "Elveda Tumeli", i Fahriye Evcen, koju će poznavaoci turskih serija prepoznati iz tursko-nemačke serije "Yaprak Dökümü".

U ostalim ulogama pojavljuju se izvrsni Tim Seyfi, koji je u svojoj karijeri radio s veličinama poput Emira Kustirice, kultnim američkim filmašem nezavisnog filma Halom Hartleyem i vrsnim nemačkim rediteljem Faithom Akinom, a tu su još Ali Erkazan, poznati komičar iz televizijskog showa "En Son Babalar Duyar" Suzan Aksoy, Ayten Uncuoglu, Murat Akkoyunlu i Yasemin Ozturk.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2008
Reziser:Murat Seker
Scenario:Selami Genli, Murat Seker
Uloge:Tolgahan Sayisman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi
Studio:Sugarworkz, Tim's Productions
Zemlja:Turska
Website:tims.tv/movie/ask-tutulmasi
Jezik:turski
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu