•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Goonies (1985)

Gunisi (engl. The Goonies) je ime avanturističkog filma iz 1985. godine koji je režirao Ričard Doner. Scenario je napisao Kris Kolumbus po priči Stivena Spilberga. Glavne uloge tumače Šon Astin, Džoš Brolin, Džef Koen, Kori Feldman, Keri Grin, Marta Plimpton, Džonatan Ke Kuan, Džon Matušak, Robert Dejvi, Džo Pantolijano i En Remzi.

Majki Volš (Mikey Walsh) i Brendon Volš (Brandon Walsh) su braća čija se porodica sprema za selidbu, jer se građevinci spremaju da izgrade golf igralište na mestu njihove kuće — osim ukoliko se ne osigura novac kojim bi se izgradnja sprečila. Majki i njegovi prijatelji, čije su kuće takođe predviđene za rušenje, preturajući po tavanu gde se nalaze stvari njegovog oca pronalaze mapu blaga čuvenog gusara po imenu Jednooki Vili (One-Eyed Willy). Nakon toga, ova grupa dečaka koja sebe naziva Gunisi, odlučuje da krene u potragu za blagom kako bi sprečila rušenje svojih domova.

U ovoj velikoj filmskoj avanturi grupa dečaka će proći kroz mnoge avanture koje i kako se može pretpostaviti uspeti da pronađu blago. Proverite i vi zašto film The Goonies spada u grupu filmova koje sa velikim oduševljenjem gledaju i sada deca širom sveta, ali i njihovi roditelji se rado podsećaju par decenija kasnije.

Žanr:avantura, komedija, porodični
Godina:1985
Reziser: Richard Donner
Scenario: Steven Spielberg
Uloge:Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen
Uzrast:TV-14
Award:2 osvojene
Studio: Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/thegooniesmovie
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila