•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Groomsmen (2006)

Paulie je momak iz radničke klase sa Long Islanda koji je saznao da je njegova dugogodišnja devojka trudna, i shvati da bi trebao ispravno da postupi i da se oženi sa njom. Paulie je nekoliko svojih dugogodišnjih prijatelja zamolio da budu uz njega na venčanju i nešto pre venčanja nađu se u lokalnom kafiću da Paulieja propisno isprate u brak.

Tokom vikenda momci popiju mnogo piva, malo igraju softball, golf, idu na pecanje i razmenjuju mišljenja. Svaki od njih ima nerešenih pitanja kojima se mora baviti. Paulie je uzbuđen zbog braka u koji ulazi, ali se istovremeno boji kako će roditeljstvo promeniti njegov život. Njegov stariji brat Jimbo se stalno se svađa sa ženom i vreme provodi u toples baru, ali zapravo je zabrinut što njegova žena ne može zatrudneti i uveren je da je on za to kriv.

Des je na prvi pogled srećan muž i otac, ali čini se da je zainteresiraniji za okupljanje svoje stare rock-grupe nego za to da provodi vreme sa svojom porodicom. Mike se želi skrasiti i da ima decu, ali ne može ni zamisliti da to radi s bilo kojom drugom ženom osim sa devojkom koja ga je pre nekog vremena otkačila. I dok se T.C. bori sam sa sobom da bude poput njih, nema hrabrosti reći svojim najboljim prijateljima da je gay.

Edward Burns stoji iza svega u ovoj komediji koja se u isto vreme bavi i pitanjima iz realnih života običnih ljudi. Pet prijatelja će bar na neko vreme zaboraviti na svoje obaveze odraslih ljudi a vi im se pridružite u tome.

Žanr:komedija, drama, muzički
Godina:2006
Reziser:Edward Burns
Scenario:Edward Burns
Uloge:Edward Burns, Matthew Lillard, Brittany Murphy, John Leguizamo
Uzrast:R
Studio:Marlboro Road Gang Productions, Bauer Martinez Studios, Defender Film Company
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...