•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Hateful Eight (2016) - uskoro

Tri godine nakon svog poslednjeg filma ODBEGLI DJANGO, koji je pokupio odlične kritike, kako kod kritičara tako i kod filmske publike, novi Tarantinov film PODLIH OSAM ima sve predispozicije da učini isto.

U osmom po redu Tarantinovom filmu možete videti, kao što se i očekuje od dotičnog reditelja, krupne kalibre (po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu testosterona! Radnja je smeštena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (Samuel L. Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh) i još petoro koji će zaokružiti ‘osam’ iz naslova filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu