•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) - uskoro

Patuljci, Bilbo i Gandalf su uspešno pobegli sa Maglovite planine, a Bilbo je uspeo doći do "Prstena". Družina nastavlja svoje putovanje kako bi vratili svoje zlato od zmaja Smauga.

Nakon uspešnog prelaska Maglovite planine, Thorin i družina su prisiljeni da traže pomoć od moćnog stranca kako bi se suočili s opasnostima Mračne šume, bez Gandalfa.

Ako dođu do ljudskog naselja Laketowna, to će biti vreme za Bilba Bagginsa da ispuni svoj dogovor s patuljcima. Družina mora dovršiti putovanje do Usamljene planine i Bilbo mora pronaći tajna vrata koja će im omogućiti pristup u Smaugovu prostoriju sa zlatom.

A gde je Gandalf za to vreme? I koji je njegov tajni posao na jugu?

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...