•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

„Imaginarium of Dr. Parnassus“, film kultnog redatelja Terry Gilliama je maštovita priča o čoveku koji je prodao dušu djavolu, smeštena u moderno doba. Ovaj visokobudžetni film sa zapanjujućim i impresivnim vizualnim efektima je već tokom snimanja dobio ogroman publicitet zbog iznenadne smrti Heatha Leadgera, čiju ulogu su dovršile najtraženije hollywodske zvezde danas Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law.

Pre hiljadu godina, nepopravljivi kockar dr. Parnassus kladio se sa djavolom, gospodinom Nickom i na opkladi je dobio večni život. Nekoliko vekova kasnije, Parnassus sreće ljubav svog života i s g. Nickom (ispregovara) sklapa novi ugovor. U zamenu za besmrtnost dobija mladost, ali pod uslovom da njegova kći Valentina kad napuni šesnaest godina postane vlasništvo g. Nicka. Vreme brzo prolazi, Valentina se približava šesnaestoj godini života i g. Nick dolazi po nju. Kako su i dr. Parnassus i g. Nick zavisnici od klađenja, dogovaraju novu okladu - Valentinu dobija onaj koji prvi zavede pet duša.

Parnassus očajnički želi da spasi voljenu kćer i njenu ruku obećava onome ko mu pomogne da pobediti djavola... započinje neverovatna trka sa vremenom.

Odličan film koji će vas sigurno naterati na razmišljanje a i uživaće te u odličnoj glumačkoj ekipi.

CB
Žanr:Avantura, Fantazija, Misterija
Godina:2009
Reziser:Terry Gilliam
Scenario:Terry Gilliam, Charles McKeown
Uloge:Christopher Plummer, Lily Cole i Heath Ledger
Award:Nominovan za 2 oskara, 4 nagrade i 11 nominacija
Studio:Battersea Power Station, Battersea, London, UK
Zemlja:UK
Website:http://www.imaginarium-du-docteur-parnassus.com/
Jezik:English | Russian | Frenc
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...