•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Lion King (2019) - uskoro

Jedan od najomiljenijih animiranih filmova svih vremena "KRALJ LAVOVA" dobio je svoju igranu verziju i u bioskope stiže u dve verzije, sinhronizovano i titlovano!

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgranstvom.
Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover kao Simba, Bijonse Nouls Karter kao Nala, Džejms Erl Džons kao Mufasa, Čuitel Edžiofor kao Skar, Set Rogen kao Pumba i Bili Ajhner kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „KRALJ LAVOVA“ zarikaće u bioskopima od 18. jula 2019. godine.

Glumci: Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen
Režiser: Jon Favreau

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...