•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Lords of Discipline (1983)

The Lords of Discipline je američki film reditelja Franca Roddama iz 1983. godine. Scenario za film napisali su Lloyd Fonvielle i Thomas Pope, prema noveli Pata Conroya. Muziku za film je komponovao Howard Blake. Glavne uloge igraju David Keith, Robert Prosky, Mark Breland, G.D. Spradlin, Michael Biehn i Barbara Babcock. Film je u celosti snimljen u Engleskoj, budući da ni jedna američka vojna akademija nije odobrila lokaciju za snimanje.

Godina je 1968., Vojni Institut u Carolini sprema se da učini nešto što dosada nikad nisu učinili tokom svog postojanja - dopustiti crncu da postane član kadeta. Will McLean, stariji kadet, dobija zadatak da čuva pridošlicu i pobrine se da uspešno završi godinu. Ali, može li se Will suprotstaviti moći "Desetorice", tajnog društva unutar akademije koji su se zakleli da će očuvati "čistoću" instituta, svim rasploživim sredstvima?

Žanr:triler
Godina:1983
Reziser:Franc Roddam
Scenario:Pat Conroy, Thomas Pope
Uloge:David Keith, Robert Prosky, G.D. Spradlin
Uzrast:R
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...