•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Mandalorian: Michael Biehn će igrati lovca na ucene

Sada kada je Disney Plus konačno pokrenut u Velikoj Britaniji, više lјudi je u stanju da gleda Baby Yoda And Frie... izvinite, The Mandalorian. I sada je iznenadna žurba sa emitovanjem vesti za sezonu 2 uz vest da se Rosario Dawson navodno ukrcava na Clone Wars i Rebels' Ahsoka Tano. I ona neće biti sama, jer je Michael Biehn se takođe priključio za naredne epizode serije.

Making Star Wars izveštava da će Biehn igrati lovca na ucene kome se ukrštaju putevi sa glavnim junakom Pedro Pascal-om. Vest je od tada potvrđena i od lajkova Slash Film-a.

The Mandalorian je bio veliki hit Disney-eve streaming usluge i stiže u britaniju nedelјno, što je frustriralo mnoge jer je prošlo dosta vremena otkako su bili potpuno dostupni u američkoj verziji i, naravno, bili piraterizovani.

Kako je emisija već okončala snimanje, nadamo se da bi mogla da se pojavi kasnije ove godine, pod pretpostavkom da trenutna situacija nije uticala na proizvodnju. A sada postoje i glasine da je Dawson-ovo predstavlјanje kao fanovima najdraži Tano zamišlјeno kao pozadinski pilot za Ahsoka spin-off šou.

Podeli:



Preporucujemo