•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Messengers (2007)

“The Messengers” je američki horor iz 2007. godine koji su režirali Pang Brothers, a producirao Sam Raimi. Naslovne uloge tumače: Kristen Stewart, John Corbett, William B. Davis, Dylan McDermott, i Penelope Ann Miller. 21. juna 2009. godine je premijeru imao film “Messengers 2: The Scarecrow”.

Film govori o zloslutnoj tami koja napada naizgled spokojnu farmu suncokreta u Severnoj Dakoti. Vlasnici pomenute farme su članovi porodice Solomon, koja se upravo doselila na farmu, sa koje se pre 6 godina iselila porodica Rollins. Solomon-ove počinju da razdiru sumnje, mračne misli i ubistva. Inače, porodica se doselila iz Čikaga sa namerom da obnovi svoje živote, imajući u vidu da im je sin hospitalizovan, zbog saobraćajne nesreće koju je imala njihova pijana kćerka. Ali, čim su se doselili, nešto čudno je počelo da se dešava se njihovim sinom. Da li se radi o nečemu natprirodnom i da li je prethodna porodica otišla...ili su njeni članovi još uvek tu, zarobljeni na jedinom mestu za koje su ikada čuli? Šta je izazvalo njihove smrti? I naravno, da li je ovaj “ubica” još uvek živ?

Ovo je odličan horor koji morate pogledati.

Žanr:dranma, horor, triler
Godina:2007
Reziser:Oxide Pang Chun, Danny Pang
Scenario:Mark Wheaton, Todd Farmer
Uloge: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller,Kristen Stewart
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena, 1 nominacija
Studio:Screen Gems
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo/
Jezik:engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...