•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Mysteries of Pittsburgh (2008)

The Mysteries of Pittsburgh je avanturistička komedija iz 2008. godine, režisera i scenariste Rawson Marshall Thurbera.

Zaglavljen na užasnom poslu upravo svršeni student Art Bekstajn pokušava da uživa poslednjem letu svoje mladosti. Stvari počinju da se popravljaju kad upozna prevarantski par koji mu otkrivaju drugu stranu njegovog rodnog grada Pitsburga – i njega samog. Ali kako njegovi prijatelji i on upadaju u sve problematičnije situacije, Art će biti primoran da izabere između porodice, prijateljstva i ljubavi.

Smeštena u Pitsburg s početka 1980-tih, ova priča beleži poslednje pravo leto u mladosti Arta Bekstajna. Zaglavljen na poslu bez ikakve perspektive kod svoje nekadašnje devojke Flo i prinuđen da dolazi na beskrajni niz zamornih večera sa svojim mafijaškim ocem, Art počinje da biva ubeđen da uopšte i ne postoji. Ono što počinje kao sasvim prozaično leto, iznenada će promeniti svoj tok kada bude upoznao prelepu naslednicu (Sijena Miler) i njenog pohotnog i raskalašnog momka Klivlenda. Zajedno će Artu otkriti stranu Pitsburga – ali i njegovu ličnu stranu – za koju nije ni znao da postoji. I dok se leto zahuktava, a njihove avanture postaju sve mračnioje, Art odlučuje da rizkuje sve da bi sačuvao svoj novostečeni raj, zarivši se u sve mutnije granice porodice, prijateljstva i ljubavi.

Žanr:avantura, komedija, drama
Godina:2008
Reziser:Rawson Marshall Thurber
Scenario:Rawson Marshall Thurber
Uloge: Jon Foster, Peter Sarsgaard, Sienna Miller
Uzrast:R
Studio: Groundswell Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....