•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Oranges (2011)

Božić u predgrađu – porodična atmosfera, pokloni, ukrasi i skandalozna ljubavna afera koja preti da rasturi dve porodice. Možda to nije ono što bi moglo da se očekuje od prazničnog filma, ali upravo to donosi ova urnebesna komedija.

Porodice Voling i Ostrof ličile su na sve druge porodice iz predgrađa koje se druže preko dvadest godina. Oni su delili sve – večere tokom vikenda, hobije, išli su zajedno na izlete, slavili sve praznike, sve dok se buntovna ćerka, Nina Ostrof, posle dužeg odustva nije vratila kući za praznike. Umesto da se zainteresuje za uspešnog sina porodice Voling, njenu pažnju je privukao najbolji prijatelj njenih roditelja, Dejvid. Nedugo posle ove afere, koja će na sve članove porodica uticati na neočekivan i komičan način, nateraće ih sve da preispitaju svoje živote i zapitaju se šta stvarno znači biti srećan. Ponekad ono što izgleda kao katastrofa može da se pretvoriti u nešto što je svima bilo potrebno.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Julian Farino
Scenario:Ian Helfer, Jay Reiss
Uloge:Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener
Uzrast:R
Studio:Likely Story, Olympus Pictures
Zemlja:United States
Website:welcometotheoranges.com
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...