•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Outback (2012)

“The Outback” je korejsko-američka kompjuterski animirana komedija, koja je poznata i po nazivima: "The Outback", "Outback", "Koala Kid: A Warrior’s Birth", ili "Koala Kid: Birth of a Hero".

“The Outback” je komična avantura koja govori o Johnny-ju albino koala medvedu, koji je uljez u kući i postaje atrakcija na karnevalu. Dakle, Johnny je bela koala koju ismevaju zbog njegove boje. Jedina nada mu je putujući cirkus u kome su i Hamish, tasmanijski đavo i Higgens majmun-fotograf. Johnny je razočaran zbog činjenice da je samo deo šoua čudaka umesto glavni izvođač u velikom šatoru.

Kada u neočekivanom obrtu sudbine Johnny postane pravi akcioni heroj, svi stanovnici Outback-a se upravo njemu obraćaju za pomoć, a sve to u nameri da se izbore protiv Bog-a, zlog krokodila koji želi da preuzme njihov dom. Johnny mora da odgovori izazovu i da postane pravi heroj.

Ovo je odlična animacija koja će vas odvesti u jedno drugo vreme i uz koju ćete zaista uživati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:porodični
Godina:2012
Reziser:Kyung Ho Lee
Scenario:Chris Denk, Timothy Wayne Peternel
Uloge:Charlie Bewley, Alan Cumming, Tim Curry
Uzrast:PG
Studio:Animation Picture Company
Zemlja:Južna Korea
Jezik:engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu