•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Polar Express (2004)

“The Polar Expres” je američka kompjuterska animacija iz 2004. godine zasnovana na istoimenoj knjizi Chris-a Van Allsburg-a. Scenario i režiju potpisuje Robert Zemeckis, a ljudski likovi u filmu su animirani uz upotrebu lajv ekšn tehnike, osim konobara koji služe toplu čokoladu u vozu. Uloge u filmu tumače Daryl Sabara, Nona Gaye, Jimmy Bennett i Eddie Deezen, sa Tom-om Hanks-om u koji se pojavljuje u šest različitih uloga. Vizuelne efekte u filmu je radio Sony Pictures Imageworks.

Ovo je priča o malom dečaku heroju na Božićno veče koji se ukrcava na moćni magični vozi koji putuje ka Severnom Polu i kući Deda Mraza. Ono šte ćemo videti je odlična avantura, a dečak će otkriti da magija života nikada ne bledi i ne prestaje za one koji u nju verujuju.

Ovo je odlična priča koja će vas oraspoložiti i ugrejati vaša srca.

Žanr:animacija, avantura, porodični
Godina:2004
Reziser:Robert Zemeckis
Scenario:Chris Van Allsburg, Robert Zemeckis
Uloge:Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter
Uzrast:PG
Award:nominovan za 3 Oskara
Studio:Castle Rock Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...