•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Princess Switch (2018)

Zanimljivo je primetiti kako su svi ovi filmovi koji uključuju zamenu uloga identični u svojoj narativnoj formi. U The Princess Svitch ova radnja je umetnuta u kontekst božićne sezone, gde se dešava nekoliko magičnih stvari, a priča može izgledati verodostojnije. Iako je prilično predvidljiv, film zabavlja, izaziva poneki smeh i donosi simpatičnu priču koja odgovara božićnom raspoloženju.

Hadžens je sjajna u dvostrukoj ulozi koju igra u The Princess Svitch. I kao Stejsi i kao vojvotkinja Margaret, ona može da prenese sliku slatkoće i šarma, osobine koje prate glumicu i pevačicu iz vremena njene medijske eksplozije, kada je bila deo ekipe Diznijevog „Srednjoškolskog mjuzikla“ 2000-ih. . Ovde, zrelija kao glumica, dobro se snalazi i na jednoj i na drugoj strani, izazivajući smeh zbog svoje neadekvatnosti posle razmene uloga: Margaret ne zna da ispeče jaje, što izaziva sumnju porodice koja je prati na putovanju , dok Stejsini jednostavni maniri zapanjuju kraljevsku porodicu.

Zaključak filma je prilično predvidljiv, ali to ne remeti rezultat. Za one koji vole filmove koji uključuju božićnu magiju, ovo je obavezno pogledati - toliko da se lako može prikazati tokom večere za Badnje veče. To je dobra opcija.

Autor: Anđela Jovanović

Žanr:komedija, drama, porodicni
Godina:2018
Reziser: Mike Rohl
Scenario:Robin Bernheim, Megan Metzger
Uloge:Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar
Uzrast:TV
Studio:Netflix, Motion Picture Corporation of America (MPCA)
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo