•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Raid: Redemption (2011)

“The Raid: Redemption” je indonezijski borilački akcioni film reditelja i scenariste Gareth-a Evans-a, u kome naslovnu ulogu tumači Iko Uwais. Ovo je druga saradnja Evans-a i Uwais-a posle njihovog drugog akcionog filma “Merantau” iz 2009. godine. Oba filma prikazuju tradicionalne indonežanske borilačke veštine Pencak-a Silat-e. Koreografi borbi u ovom filmu su Iko Uwais i Yayan Ruhian, koji su radili na “Merantau”-u.

Duboko u srcu Džakarte nalazi se zgrada koja je postala sigurna kuća za najopasnije ubice i gangstere na svetu. Ovo mesto se smatralo nedodirljivim za čak i najhrabrije policajce. Međutim, u miru i tišini pre sumraka, jedan elitni tim dobija zadatak da provali u zgradu kako bi uhapsio ozloglašenog narko bosa koji i vodi čitavu građevinu. Međutim, kada slučajni susret sa osmatračem upropasti njihovo skrivanje i vesti o njihovom upadu dođu do narko bosa, svetla u zgradi se gase i svi ulazi bivaju blokirani. Zarobljeni na šestom spratu, bez izlaza, pripadnici elitnog tima moraju da se bore sa najopasnijim kriminalcima kako bi preživeli svoju misiju.

Ovo je odličan akcioni film koji morate pogledati.

Žanr:akcija, zločinački, triler
Godina:2011
Reziser:Gareth Evans
Scenario:Gareth Evans
Uloge:Iko Uwais, Ananda George, Ray Sahetapy
Uzrast:R
Award:3 osvojene
Studio: Pt. Merantau Films
Zemlja:United States
Website:merantaufilms.com/the-raid/
Jezik:indonezijski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...