•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Revenant (2009)

Jedina gora stvar od smrti prijatelja je da se on vrati iz mrtvih. Ova horor komedija govori o vojniku ubijenom u Iraku koji vaskrsava kao „povratnik“, ili kao onaj koji je ustao iz mrtvih.

Bart Gregori je upravo spušten da počiva u miru – pa zašto je onda još uvek pri sebi i šeta unaokolo? Jedina osoba kojoj Bart može da se obrati za pomoć je njegov najbolji prijatelj Džoi i njih dvojica ubrzo shvataju da krv znači život. Kako bi preživeo, Bartu je potrebna stalna zaliha sveže krvi. Na žalost, većina ljudi nije baš velikodušna kad je u pitanju njihova krv, tako da Bart i Džoi moraju da se dovijaju.

Ubeđeni da dileri droge i ubice koji su pretvorili grad u leglo kriminala i poroka nikome neće nedostajati, dvojica prijatelja odlučuju da učine uslugu policijskim snagama tako što će očistiti ulice i uz to prikupiti dragocenu krv koja je potrebna kako se Bart ne bi pretvorio u pepeo. Međutim, njihova avantura se nedugo zatim komplikuje i postaje krvavija nego što su očekivali dok se film pretvara u niz neočekivanih i jezivih obrta.

Iako će mnogi biti skeptični prema ovom niskobudžetskom filmskom ostvarenju, oni koji ga pogledaju će se prijatno zabaviti.

Žanr:komedija, horor
Godina:2009
Reziser:D. Kerry Prior
Scenario:D. Kerry Prior
Uloge:David Anders, Chris Wylde, Louise Griffiths
Uzrast:R
Award:7 nagrada i 1 nominacija
Studio:Putrefactory
Zemlja:United States
Website:www.therevenantmovie.com/
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...