•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Sitter (2011)

Za fanove filmova poput „Adventures in Babysitting“ and „Uncle Buck“ iz 20th Century Fox-a dolazi komedija „The Sitter“ za koju su scenario napisali Brian Gatewood i Alessandro Tanaka, a koju je režirao David Gordon Green. U naslovnim ulogama se pojavljuju: Jonah Hill, Sam Rockwell, Max Records, Kevin Hernandez, Landry Bender, J.B. Smoove i Method Man.

Film govori o učeniku koji se zove Noah (Jonah Hill) koji je zabušant i zato biva udaljen iz škole na jedno polugođe. On živi sa majkom, koja nema muža, tako da onda kada ona ima prvu priliku da ode na ljubavni sastanak, Noah se nerado slaže da čuva decu njene prijateljice (dva dečaka i nestašnu devojčicu od 8 godina), da bi i ona izašla sa svojim partnerom.

Hill je više nego usavršio njegov komičarski duh tokom godina, pa je i zanimljivo gledati ga kako se snalazi sa troje dece dok o njima brine. On je na vrhuncu zadatka u „The Sitter“-u, donosi mirnoću i osetljivost, pa i upravo iz tog razloga film dobro funkcioniše.

Deca koja glume u filmu, Max Records („Where the Wild Things Are“), Landry Bender i Kevin Hernandez, se savršeno uklapaju sa Hill-om, pa i odabir mladih glumaca nije mogao biti bolji. Kada se oni ne bi uklopili u ovaj film, sve bi krenulo naopako. Naravno da je težak teret za glumce koji su mlađi od 20 godina, ali u filmu „The Sitter“ Bender, Records i Hernandez su na visini zadatka.

Sam Rockwell se pojavljuje u filmu u ulozi dilera droge koga Hill sreće u noći kada čuva decu. Hill stavlja decu u mini-kombi i kreće za Nju Jork zato što je njegova devojka tako zahtevala. Rockwell je poznat po svojoj dramatizaciji, ali i komičnim elementima glume, tako da je on više priglup od bilo kog dilera droge koji je ikada prikazan na filmu sa veselim scenama.

Hill-ov lik Noah ima ličnost koja se menja stalno i to u zavisnosti od okolnosti u kojima se nalazi.

Noah očigledno nema posebno dobre namere kada vodi decu u grad, ali misli da je to lako zato što samo treba da pokupi kokain koji njegova devojka (Ari Graynor) traži od njega, a da se nakon toga vrati sa decom kući i smesti ih u krevet. U trenutku sve kreće na gore, ali u samom filmu nema nikakvih naznaka o opasnosti za Noah-a ili decu.

Ovo je pre svega izuzetno veseo film sa mnogim scenama za koje ćete reći „Ne mogu da verujem“.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:komedija
Godina:2011
Reziser:David Gordon Green
Scenario:Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
Uloge:Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell
Uzrast:R
Box office:10
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:81 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...