•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Suicide Squad oslobodiće novu stranu Harley Quinn, kaže Margot Robbie

U predstojećem DC projektu James Gunn-a ’The Suicide Squad’ sadrži veliki spisak komičnih zlikovaca. Verovatno najpoznatiji iz te partije je Harley Quinn koju glumi Margot Robbie, a koja se vraća u franšizu koja je pokrenula likovu akcija uživo karijeru. U trejleru Suicide Squad DC Fandome objavlјenoj na Twitter-u, koja vodi do DC FanDome, Robbie je objasnila kako će film predstaviti novu stranu Harley.

"Uvek imam pozitivno uživanje igrajući Harley Quinn. Svaki put kad to uradim, naučim nove stvari o njoj i ovaj film se ne razlikuje. Kada se Harley stavi u drugu grupu lјudi i stave je na drugo mesto, videćete različite aspekte njene ličnosti kako izlaze, zavisno od toga kako se oseća prema tim lјudima ili stvarima koje radi. Tako da ćete ponovo videti nove strane Harley, a ona je u novoj grupi lјudi, velikoj grupi lјudi, i to je suludo. Kao i uvek, to je ludo zabavno".

U David Ayer-ovom originalnom Suicide Squad-u, Harly je primlјena u Task Force X, tajni vladin program koji je angažovao tim superzlikovaca za izvođenje tajnih operacija zauzvrat za smanjenje kazne u zatvoru. Harley se, zajedno sa ostalim zlikovcima, nakostrešila na pomisao da odradi vladinu ponudu, a ceo film je provela pokušavajući da se vrati svome volјenom Mr. J-u.

Potom su stigle Birds of Prey, a Harley je napokon bila sama, bez čak i Joker-a, i krenula je da stvori sopstveno kriminalno carstvo. Kada su se super zlikovačke snage vratile u Task Force X iz grupe Suicide Squad, ona će već biti upoznata sa radom grupe i postaće potpunija osoba zahvalјujući njenom iskustvu u Birds of Prey, što bi moglo da znači da će publika videti više zreliju verziju lika koja se više ne bori sa njenim položajem u timu.

Prvi pogled na Margot Robbie kao Harley Quinn u najavi The Suicide Squad objavlјenoj tokom DC FanDome potvrđuje ovu teoriju. U trejleru i pratećim slikama Harley se vidi kako nosi potpunu borbenu opremu i crvenu halјinu koja ne bi bila neupotreblјiva na nekoj zabavi.

Ovakav izbor oblačenja oštar je pomak od originalnog Suicide Squad-a , u kojem je Harley paradirala u sjajnim vrućim pantalonama za vreme trajanja filma i od Birds of Prey, gde je favorizovala prekomerne ansamble halјina u stilu. Činjenica da Harley sada nosi borbena odela implikuje da ona nešto ozbilјnije shvata život i da je završila njeno putovanje od Joker-ovog pomoćnika do toga da postane njen sopstveni punopravni superzlikovac.

Biće zanimlјivo videti kako ova nova verzija Harley komunicira sa ostatkom oštećenih i nasilnih pojedinaca koji čine Task Force X. Napisao i režirao James Gunn, The Suicide Squad sadrži opsežnu glumačku postavu koju su činili Viola Davis u ulozi Amande Waller, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Michael Rooker kao Savant, Flula Borg kao Javelin, David Dastmalchian kao Polka-Dot Man, Margot Robbie kao Harley Quinn, Daniela Melchior kao Ratcatcher, Idris Elba kao Bloodsport, Maiyling NG kao Mongal, Peter Capaldi kao The Thinker, Alice Braga kao Solsoria, Steve Agee kao King Shark, Pete Davidson kao Blackguard, Nathan Fillion kao TDK, Sean Gunn kao Weasel, Jai Courtney kao Captain Boomerang, John Cena kao Peacemaker, Taika Waititi i Storm Reid.

Film se planira za bioskope 6. avgusta 2021.

Podeli:



Preporucujemo