•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The count of Monte Cristo (1975)

Dantes je mornar kojeg je njegov najbolji prijatelj Fernand lažno optužio za izdaju, ne bi li dobio njegovu devojku Mercedes za sebe.

Dantes je 14 godina zatočen na ostrvu Šato D'If, koje je pretvoreno u zatvor i tamo smišlja osvetu protiv onih koji su ga izdali. Uz pomoć još jednog zatočenika, Dantes uspeva da pobegne sa ostrva i transformiše se u bogatog grofa Monte Krista, što je deo njegovog plana da se osveti. Lepi mladi mornar Edmond Dantes je častan čovek čiji mirni život naprasno bude uništen kada ga prevari njegov najbolji prijatelj i ukrade srce njegovoj verenici. Lažno optužen i poslat u zatvor, Dantes je zatočen u noćnoj mori koja traje trinaest godina - sve dok ne uspe da pobegne i ne transformiše se u misterioznog i bogatog grofa Monte Krista. Nemilosrdno, Dantes sprovodi lukavi plan kojim sistematski uništava sve koji su ga izdali.

Film rađen po romanu Aleksandra Dima i koji je imao više ekranizacija a ovo je definitivno jedno od najboljih.

Žanr:avantura, drama, istorijski
Godina:1975
Reziser: David Greene
Scenario: Sidney Carroll
Uloge: Richard Chamberlain, Trevor Howard, Louis Jourdan
Uzrast:NR
Studio: Incorporated Television Company (ITC)
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila