•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ti mene nosiš (2015) - uskoro

Dora je zanemarena devojčica koja mašta da postane fudbalski menadžer. U njen život se iznenada vraća otac s kojim neočekivano razvija blizak odnos. Ives nema predaha, jer joj jutra započinju brigom o ocu koji ima Alchajmerovu bolest. Njen život je ispunjen brojnim sitnim obavezama koje je iscrpljuju, a planovi za lepši život su sve više izvan dohvata. Nataša je uspešan TV producent koja očekuje svoje prvo dete. Zlokobne slutnje o zdravstvenom stanju se potvrđuju i započinje njeno suočavanje sa neizvesnom budućnošću.

Uloge:Lana Barić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Goran Hajduković

Režija:Ivona Juka

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...