•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tim Allen se seća kako je rekao psovku na napaćenu decu dok je snimao ‘Santa Clause 2’

Tim Allen je ostavio njegov pečat u brojnim porodičnim filmovima, od Toy Story franšize, gde je igrao ulogu Buzz Lightyear-a, do The Santa Clause serije, gde se Allen pojavio kao veseli stari Saint Nick. Ali uslovi za snimanje potonjih filmova često nisu bili baš veseli. U intervjuu sa Kelly Clarkson, Allen je otkrio da je jednom, dok je snimao The Santa Clause 2, situacija postala toliko izobličena da je ispustio masivnu psovku ispred njegovih mlađanih kolega.

"Zapravo nisam veliki obožavalac dece. Imam ih.Volim moju, na neki način. Ne volim tuđu decu... Bilu su kao mačke. Ne bi me ostavili na miru. Obučen poput Santa Claus-a. Izgledam kao on. Imali smo postavlјen Severni pol. Koristili smo pravu decu. U jednoj sceni u podmornici gledamo, čekamo Severni pol, a vazduhoplovstvo leti iznad Severnog pola. Imali su sonarni signal, a ja sam rekao, 'Hej, moramo da budemo tihi.' A to dvoje dece se tuklo u pozadini. Bilo je kasno popodne, a ja sam u odelu bio predugo. Bio sam jako besan, znojav... Ta deca su ponovo govorila „Udario me je, uštipao me. Petnaest snimaka kasnije, deca su rekla još jednu reč, i ja sam ispustio najglasniju psovku. I okrenuo sam se, a ima 12 dece koja izgledaju kao da ste im otkinuli noge. NјihovSanta je upravo vrisnuo psovku“.

Prirodno, deca su bila više nego malo potresena kad su čuli da Božić Bata koristi jezik koji bi mu garantovao mesto na nevalјalom spisku. Prema Allen-u, njegov ispad doveo je do toga da su se Disney-evi izvršitelјi brzo uskočili da smire mlade glumce, objašnjavajući deci da je reč koju je Santa upotrebio zapravo bio drugi način da se kaže „praznični ukras“. Taktika je bila daleko od uspeha, kao što je Allen priznao, "Deca nisu poverovala. Niko nije poverovao. Nikad to više nisam učinio. Shvatio sam da sam šokirao tu jadnu decu."

I zato, deco, kažu da nikada ne trebate da upoznate vaše heroje. Ipak, uprkos malo štucanja, snimanje se nastavilo, a gotovi film je postao veliki božićni filmski hit, što je podstaklo studio da da zeleno svetlo za treći i poslednji film iz franšize, The Santa Clause 3: The Escape Clause.

Iako se tada Tim Allen poslednji put vratio Santa ulozi na ekranu, glumac je prošle godine dospeo na naslove strane kada su se online pojavile njegove fotografije na kojima je viđen kako nosi bradu i brkove zbog kojih bi i sam Santa bio ponosan. I sam Allen se zabavio kad je objavio sliku njegove nove brade sa šalјivom notom da je to početak njegove transformacije iz običnog civila u Saint Nick-a, baš kao i u filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...