•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Titanik - najplačljiviji film svih vremena

"Titanik", romantična filmska priča o bogatoj devojci i siromašnom momku koji se zaljubljuju na brodu koji tone kada udari u santu leda, "najplačljiviji" je film svih vremena, rezultat je ankete koju je sproveo britanski sajt FreedDeliveryLand.

Istorijska melodrama Džejmsa Kamerona iz 1997. godine, sa Leonardom DiKapriom i Kejt Vinslet u glavnim ulogama, prva je na listi ostvarenja koja najviše teraju suze na oči.

Na drugom mestu po količini potrošenih maramica našao se mjuzikl "Jadnici" (2012) Toma Hupera, a na trećem čuveni Diznijev klasik "Bambi" (1942).

Poslednja dva mesta u top pet zauzela su dva filma Stivena Spilberga - epska avantura "Ratni konj" (2011) i kultna naučnofantastična priča "E.T. Vanzemaljac".

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...