•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise demantuje da je napustio ćerku

Holivudski glumac Tom Cruise rekao je federalnom sudu da nije napustio svoju ćerku Suri, već da s njom ima veoma blizak odnos uprkos razvodu od njene majke Katie Holmes i velikom broju obaveza.

Cruise je o svom odnosu sa ćerkom govorio na sudskom ročištu povodom njegove tužbe protiv klevete izdavačke kompanije "Bauer publishing".

Glumac je tužio dva tabloida ove kompanije koji su u svojim pričama prošle godine tvrdili da je on "napustio ćerku", prenosi AP.

On je na dve strane napisao izjavu u kojoj navodi da, uprkos velikom broju obaveza na snimanju filmova nakon razvoda, sa Suri razgovara skoro svakog dana, a da ga bivša supruga obaveštava o tome šta njegova ćerka radi.

Glumčevi advokati su zatražili od suda da kompaniji "Bauer" naloži da saopšti da nije imala izvore koji potvrđuju objavljene informacije o Cruiseovoj ulozi roditelja i da isplati glumcu 50 miliona dolara odštete.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...