•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise partner Beyoncé Knowles u muzičkoj drami Clint-a Eastwood-a „A Star Is Born“

Clint Eastwood-ovo najnovije ostvarenje „ A Star Is Born“ već ima glumicu koja će se naći u naslovnoj ulozi - Beyoncé Knowles. Međutim, sa odabirom njenog partnera u ovom filmu Eastwood nije imao puno sreće. Nakon neuspelih pregovora sa Leonardo-m DiCaprio-m, Russell-om Crowe-om i Christian-om Bale-om, razmatra se mogućnost da se u naslovnoj muškoj ulozi u ovom ostvarenju nađe Tom Cruise.

Ukoliko Cruise prihvati ulogu, glumiće muzičara koji je mentor i čovek u koga je zaljubljena mlada muzička zvezda u usponu (Knowles).

Ovaj scenario je dobro proveren, nalik je filmu „The Artist“, a Eastwood-ova verzija filma će biti treći rimejk originala iz 1937. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...