•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise viđen na sastanku sa glumicom Laurom Prepon

Tom Cruise bio je u sedmom nebu nakon sastanka s glumicom Laurom Prepon, s kojom se zbližio preko scijentologije.

Par se zna već neko vreme, ali čini se kako je prijateljstvo preraslo u romansu. Tom Cruise izveo je glumicu na večeru u The Manor Hotel u Los Angelesu, koji je omiljen među sledbenicima scijentologije.

'Možda se čini kao čudan odabir, ali 'The Renaissance' je vrhunski restoran koji poslužuje francusku/kalifornijsku kuhinju', otkrio je izvor za britanski magazin Grazia.

'Pokupio ju je svojim vintage autom, znajući da je jedan od njenih omiljenih, te je naručio bocu Merlota iz 1979. godine, koji ih je dočekao na stolu kad su stigli. Proveli su tri sata smejući se i šaleći. Bilo je očito kako je Tom u sedmom nebu nakon sastanka. I drugi sastanak su dogovorili u restoranu, a potom mu je glumica bila pratnja na večeri kod Johna Travolte.'

Veruje se da Tom potajno viđa glumicu te da provode puno vremena zajedno. Prema izvorima, veruju da se on želi skrasiti i imati porodicu.

'Toma nismo videli ovako sretnog još od njegovog razvoda s Katie', dodao je izvor.

'Tom zna Lauru već nekoliko godina i u istom su društvu, zajedno s Johnom Travoltom i njegovom suprugom Kelly Preston. Oduvek je bio fasciniran njome, još otkako ju je video u 'Orange Is the New Black', a sada je to preraslo u privlačnost. Stoga je skupio hrabrost i pozvao ju na sastanak.'

Tomova bivša supruga Katie Holmes takođe pokazuje da je krenula dalje. Odlično se zabavila na snimanju novog filma u Južnoj Africi te je ostala u dobrim odnosima s Tomom zbog dobrobiti njihove ćerke Suri.

'Katie je prošla kroz toliko toga u životu i preživela, prošlost ostavlja za sobom. Ima Suri, svoju karijeru i sjajne prijatelje. Dovoljno je jaka da se nosi sa svime', rekao je izvor.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...