•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hanks-ov ’Greyhound’ ima novi datum objavlјivanja

Apple TV+ je nedavno napravio veliki korak napred kada je nova platforma kupila prava na film Greyhound predvođenog Tom Hanks-om. Drama o Drugom svetskom ratu, zasnovana na romanu C.S. Foreste-a, The Good Shepherd, ranije je napustila brod na dan njegovog junskog bioskopskog izlaska, a sada tačno znamo kada će se film pojaviti pravo na streaming.

Greyhound će ekskluzivno stići na Apple TV+ 10. jula u preko 100 zemalјa, umesto početnog datuma izdanja za Dan Očeva vikend. Usluga streaminga sredinom maja stekla je filmska prava kompanije Sony Pictures za 70 miliona dolara usled zatvaranja bioskopa i obustave produkcije. Prema proceni AMC Theatre i Nacionalne asocijacije vlasnika bioskopa, multipleksi bi konačno mogli ponovo da se otvore sledećeg meseca, ali u svakom slučaju, pretplatnici Apple TV+ mogu da pogledaju potpuno novi film Tom Hanks-a iz udobnosti njihovih domova.

Tom Hanks je u ulozi Ernesta Krausea, veterana mornarice i prvog kapetana tokom istorijske bitke za Atlantik.Tom Henks je napisao scenario a Aaron Schneider je režiser.

Tom Hanks nije stranac u filmovima čija je tema Drugi svetski rat - ranije je imao glavnu ulogu u filmu Steven Spielberg-a Saving Private Ryan. Glumac je često pominjan u vezi sa trenutnom zdravstvenom krizom i epidemijom, sa kojom je u martu direktno pogođena i njegova supruga Rita Wilson. Par je bio među prvim poznatim imenima koja su javno objavila pozitivnost na bolest. Nakon što je njegov rad na biografskom filmu Baz Luhrmann-a Elvis Presley prekinuo snimanje u Australiji, Hanks je ostao u karantin sa suprugom Australiji dok nije bilo sigurno da se vrate u Los Anđeles.

Par je širio svest o koronavirusu i njegovim tretmanima, i bio je zauzet davanjem plazme kako bi doprineo naporima za vakcinu. Osim Greyhound-a, i drugi studiji (naime Universal) su takođe pustili nekoliko filmova direktno na VOD umesto da odlažu bioskopsko izdanje.

Greyhound bi mogao da bude veliki uspeh za Apple TV+, jer se streaming usluga i dalјe takmiči sa Netflix-om, Hulu-om, Amazon Prime-om, Disney+ i novim dodatkom HBO Max. Servis je pokrenut u novembru trenutnim hitom u nominaciji za Zlatni globus The Morning Show. Takođe je doveo Chris Evans-a za dramu Defending Jacob, Bob’s Burgers kreatore za Central Park, i Samuel L. Jackson-a za The Banker, između ostalih.

Budite u toku za Greyhound 10. jula i šta sledi u 2020. godini.

Podeli:



Preporucujemo