•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hanks zaražen koronavirusom

Oskarovac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson zaraženi su koronavirusom i nalaze se u izolaciji, piše Guardian.

Šezdesettrogodišnji holivudski glumac se nalazi u Australiji gde učestvuje u snimanju svog novog filma o Elvisu Presleyju.

Na svom Instagram profilu Hanks je napisao kako su se on i njegova supruga osećali umorno uz bolove i prehladu, da su se testirali na koronavirus i da je test pokazao pozitivan rezultat.

"Šta sada? Medicinski stručnjaci imaju protokol koji se mora poštovati. Bićemo posmatrani i izolirani dok god to situacija zahteva. Ne preostaje nam ništa nego da živimo iz dana u dan, zar ne", napisao je Hanks na svom profilu.

U Australiji je zaraženo više od 140 osoba, a tri su umrle.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu