•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hardy

Edward Thomas "Tom" Hardy (rođen 15. septembra 1977.) je engleski glumac.

1998. godine, Hardy je osvojio prvu nagradu na takmičenju "The Big Breakfast's Find Me a Supermodel", a tada je imao 21. godinu. Tom je krenuo u Dramski centar u Londonu septembra 1998. godine.

Hardy je jedinac i rođen je u Hammersmith-u, dok je odrastao u East Sheen-u, u Londonu. Njegova majka Anne je umetnica i slikarka čija je porodica, a otac Edward Hardy je pisac reklama i komedija. Hardy je pohađao dve privatne škole, da bi se na kraju upisao u Dramski centar u Londonu. Karijeru je započeo u ratnoj seriji “Band of Brothers”. Njegovo prvo filmsko ostvarenje je film “Black Hawk Down”, Ridley-ja Scott-a iz 2001. godine.

Hardy je januara 2012. godine objavio da je počeo da gleda gangsterske filmove zbog pripreme za svoju ulogu Al Capone-a, za studio Warner Bros., čije snimanje će početi 2013. godine.

Hardy je bio u braku sa Sarah-om Ward 1999. godine, ali su se razveli 2004. godine. Ima sina Louis-a Thomas-a Hardy-ja (rođenog 8. aprila 2008. godine), iz veze sa bivšom devojkom Rachael Speed. Jula 2010. godine, Hardy je zaprosio glumicu Charlotte Riley, nakon godine dana zabavljanja.

Filmografija:

2001 Band of Brothers

2001 Black Hawk Down

2002 Simon: An English Legionnaire

2002 Star Trek Nemesis

2003 The Reckoning

2003 LD 50 Lethal Dose

2004 Layer Cake

2004 EMR

2005 Batter Up

2005 Colditz

2005 The Virgin Queen

2006 Sweeney Todd

2006 A for Andromeda

2006 Gideon's Daughter

2006 Minotaur

2006 Marie Antoinette

2006 Scenes of a Sexual Nature

2007 Flood

2007 Stuart: A Life Backwards

2007 WΔZ

2007 Cape Wrath

2007 The Inheritance

2007 Oliver Twist

2008 Sucker Punch

2008 RocknRolla

2008 Bronson

2009 Thick as Thieves

2009 Wuthering Heights

2009 The Take

2010 Inception

2011 Warrior

2011 Tinker Tailor Soldier Spy

2012 This Means War

2012 The Wettest County

2012 The Dark Knight Rises

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 13. do 19. januara
Premijera filma "Zlatni dečko" Ognjena Janković
,,Dragulji“ u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop
Izašao treći trejler za novog "Betmena"
Jungle Cruise (2021) (2021)
Specijalna projekcija filma Ognjena Jankovića
Ognjen Janković: "Zlatni dečko" priča o prokletstvu...
The Forever Purge (2021) (2021)
Potreba za mržnjom (2021) - uskoro
"Netflixov" hit "Don't Look Up" ruši rekorde
Izašao trejler za seriju o Pameli Anderson i Tomiju Liju
Stižu dva nastavka Netflixovog drugog najgledanijeg filma
Film „Nečista krv – Greh predaka" Milutina Petrovića...
Najstrašniji horor svih vremena film "Gost"
Projekat ROJAZE Nišville fondacije i partnera iz Francuske...
The Protégé (2021) (2021)
Escape Room: Tournament Of Champions (2021) (2021)
Novi komični zapleti u najnovijim epizodama hit serije...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 6. do 12....
Verila se Megan Foks
Army of Thieves (2021) (2021)
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) (2021)
Dodela Oskara će ponovo imati domaćina
UPOZNAJTE SE SA LIKOVIMA IZ FILMA „SMRT NA NILU“ –...
Cineplexx Niš bioskop obeležava Svetski dan kokica
Old (2021) (2021)
Serija "Stay Close" stigla na Netflix i pokupila simpatije...
Porodični dan uz pustolovine omiljene pčelice
NOVE FILMSKE I SERIJSKE POSLASTICE NA PICKBOX NOW
Premijere genijalnih serija u januaru na Pickbox TV-u